Trinidad -Eureka – 850km

Deze plek is mooi, regenwoud gecombineerd met woeste oceaanzichten. Een schiereiland met klotsende vissermansbootjes eromheen. Zeeleeuwen en zo nu en dan een migrerende walvis. Een lieflijk dorpje met 400 bewoners, die nu een beetje in winterslaap is gedommeld. Een plek om urenlang te wandelen, te fietsen of gewoon op een bankje voor je uit te kijken. De natuurpracht en de rollende golven te aanschouwen omringd door die reuzachtige bomen.

Maar wat deze plek nog mooier maakt zijn de mensen waar ik bij logeer. 4 dagen geleden was ik hopeloos op zoek naar een plekje om te slapen. En ondertussen, 4 dagen later nog steeds ter plekke, aangemeerd voor enkele dagen bij Ray & Cherry.
Ze laten me hun land zien op een andere manier. Hier kom ik eventjes tot rust, hier kom ik op adem alvorens ik de laatste week aanvat om tot op mijn eindbstemming te geraken. Vandaag vertrek ik terug, richting San Francisco.